Huis Kopen in Spanje
    Zoeken
Met zeezicht
Met Zwembad
Verlaagd in prijs

Alle informatie over Spanje en Huizen kopen in Spanje

Hier vind u alle informatie die uw nodig heeft om een huis te kopen in Spanje of om in Spanje te gaan wonen. Op onze website vind U alle informatie over het Spaanse leven. Zowel het uit eten gaan, de soorten wijnen van Spanje, het nachtleven en ook de verschilde informatie over de zones en de Cultuur van Spanje vooral de Costa Blanca.

Ons bedrijf bestaat al meer als 30 jaar in de markt van onroerend goed verkoop aan de Costa Blanca (Vooral de zones van Calpe, Denia, Javea, Altea en Benissa). Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw huizen en moderne huizen. Wij helpen uw van begin tot einde aan al dat uw nodig heeft om uw te bevestigen aan de Costa Blanca Spanje.

Spaanse cultuur

Spaanse cultuur

Eten in Spanje

Uit eten in Spanje is relatief goedkoop en de maaltijden zijn meestal aanzienlijk in plaats van gourmet. De Spaanse traditie van tapas is een goede manier om de lokale gerechten te proeven. Tapas zijn kleine gerechten van snacks die op elk moment worden geserveerd in het bijzonder in kleine bars. Ze hebben betrekking op alle soorten voedsel van vis tot groenten. Veel Spaanse mensen hoppen een avond van van bar naar bar en proberen verschillende tapas. Een van Spanje's favorieten is Serrano Ham. Spanje staat bekend om zijn vis delicatessen.  Elke regio in Spanje heeft zijn eigen specialiteiten. Het noorden van de Costa Blanca staaat met name bekend om de vele citrusvruchten, waardoor ook veel mensen hier villas kopen met sinaasappel- en citroenbomen in de tuin. Ook Paella is al lang een Spaanse favoriet, op basis van vlees of vis en komt oorspronkelijk uit Valencia.
Het dieet in Spanje is naar verluidt een van de gezonde voeding in de wereld. De combinatie van olijven, vers fruit, vis en verse groenten kunnen helpen het behoud van een gezond en lang leven.

Dranken in Spanje

In de eerste plaats is Spanje een wijn drinkend land met elke regio die zijn eigen speciale wijnen produceert. De belangrijkste wijnen zijn de specialiteit, Rioja en Valdepeñas, genoemd naar de regio's waarin ze worden geproduceerd. In het algemeen, Rioja, uit de streek rond Logroño in het noordoosten, lijkt deze op het Franse Bordeaux, al is de wijn minder fijn. Valdepeñas is een wat ruigere wijn, maar aangenaam en stevig.
De omgeving van Jerez is beroemd om zijn sherry. Jerez is de plaats van waar deze wijn voor het eerst werd gemaakt. De meerderheid van de Spaanse mousserende wijnen zijn zoet en fruitig en zelfs de goedkope supermarkt wijnen hebben een belangrijke plaats in de wijncultuur.
Spaanse brandy is heel anders dan de Franse brandewijn. Het is goedkoop en aangenaam maar specialisten vinden het een beetje zoet. Populaire merken zijn onder andere 103, Magno en Carlos die zijn gedistilleerd in Jerez.
Koffie wordt gedronken in grote hoeveelheden in Spanje. Cafe Solo wordt geserveerd in kleine kopjes en is een zwarte koffie, zeer sterk en dik. Cafe con leche is koffie met melk. Spanjaarden drinken ook veel  gebotteld water.

Feesten en tradities

Alle Spaanse steden hebben hun eigen speciale vieringen, evenals de nationale feestdagen, zoals Kerstmis, Pasen, Allerheiligen, enz. De wijze waarop de nationale evenementen worden gevierd varieert ook van plaats tot plaats. De meeste festiviteiten zijn van religieuze waarde.

Nachtleven

Spanjaarden beginnen vaak de avond met el paseo, een wandeling door de belangrijkste straten of langs de Paseo Marítimo in de kustplaatsen.

Een groot deel van het Spaanse leven wordt geleefd in de straten en de sfeer is bijzonder levendig op fiesta tijd. Op een warme avond zitten cafe´s en barretjes vol met mensen. De nachtclubs van Ibiza en de grote steden hebben de aandacht getrokken van de internationale media en zijn altijd een attractie voor de jongeren. De meeste openen  's avonds laat en sluiten niet tot laat de volgende dag. Spaanse mannen hebben de neiging om oogcontact met vrouwen langer te behouden, hoewel dit betekent niets.
De Spaanse manier van leven is iets langzamer dan de rest van Europa, vooral in het zuiden. Dit kan worden gezien als lui, maar ze werken hard. Ze hebben zich aangepast aan de weersomstandigheden. Het is heel gebruikelijk om te beginnen met leven als de zon onder gaat, vooral in de zomer. Het zijn zeer gelukkige mensen die genieten van het leven. Ze houden van muziek, dans en eten.

Roken is nu verboden in alle interieurtoepassingen op openbare plaatsen in Spanje. In de meeste bars is het nog steeds mogelijk om te roken, het wordt aangegeven op de deur.

Het gedrag van Spanjaarden

Spanjaarden zijn in het algemeen zeer vriendelijke, warme en vrolijke mensen. Mensen lijken te denken dat ze lui zijn, maar dit is gewoon niet waar. In het algemeen werken Spanjaarden hard, maar ze weten wel hoe ze van hun vrije tijd moeten genieten. Het gezinsleven is zeer belangrijk in Spanje. Naar het zuiden van Spanje, is het leven aanzienlijk relaxer en meer ontspannen.
Spaanse mensen zijn erg trots op hun geschiedenis en cultuur en zijn erg blij als buitenlanders zich interesseren. Ze vinden het heerlijk om te pronken.

copyright 2014 - spanjehuiskopen.nl - GRUPO CLD